Sık Sorulan Sorular

Ürünleri deneyebileceğiniz bir yerimiz yok maalesef, sadece online satış yapıyoruz. Şimdilik Balıkesir’deyiz.

Siparişlerinizi ortalama 2-4 iş günü içerisinde kargoya vermiş oluyoruz.

Ürünlerimizdeki tek katkı maddesi renklendirmek için kullandığımız yağ bazlı çikolata boyasıdır. Bunun dışında, çikolatalarımızın içeriklerinde glikoz, aroma verici, yapay tatlandırıcılar, kıvam arttırıcı vs. kullanmıyoruz. Çikolatalarımızı gerçek meyve ve kuruyemişlerden üretiyoruz.

Ürünlerimizin hammaddesinde sadece kakao yağı vardır. Dolguların bazılarında ise tereyağ da kullanıyoruz.

Maalesef hayır. Kişiye göre tasarımlarımızda ya da dolgularımızda herhangi bir değişiklik yapmıyoruz. Kurumsal siparişler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Herhangi bir katkı maddesi kullanmadığımız için ömürleri oldukça kısadır. Dolgulu çikolatalarımızı maksimum 12 gün, tabletlerimizi 2 ay, fındık kremalarımızı 1 ay, yer fıstığı kremalarımızı ise 1,5 ay içinde tüketmenizi öneririz.

Çikolatalarınızı buzdolabında saklamanızı tavsiye etmiyoruz. Buzdolabı derecesi ısı olarak düşük, nemi yüksek olacaktır. Mümkünse serin (12-18 derece arası), kuru bir yerde, havayla temas etmeyecek şekilde saklamanızı öneririz. Çikolata, aroma mıknatısı gibidir; bulunduğu ortamdaki her şeyin kokusunu içine çekebilir. Aynı şekilde fındık kremalarını da oda sıcaklığında, ağzı kapalı şekilde muhafaza etmenizi öneririz.

Ürettiğimiz her bir çikolatamız bizim için önemli. Size en iyi şekilde ulaşması çok daha önemli. Bu yüzden paketleme konusunda oldukça titiz hareket ediyoruz.

Hayır, alt limitimiz yok. İstediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz.

Evet. Bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Maalesef hayır. Gıda ürünü olduğu için iade alamıyoruz. Ancak şundan emin olabilirsiniz, ürünlerimizi size en taze haliyle paketleyip gönderiyoruz ve bu konuda oldukça dikkatliyiz. Dolayısıyla oluşabilecek sorunlar bizim kontrolümüz dışındadır.

Kesinlikle hayır. Tasarım ve lezzetleri konusunda ciddi mesai harcıyoruz, dolayısıyla tamamen kendine hastır ürünlerimiz ve tüm bunları başka bir markanın sahiplenmesine izin vermemiz mümkün değildir. Marka işbirliği yapılabilir, bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etkinliğin hangi şehirde ve şartlarda olduğuna; tabii bir de niteliğine göre değişir. Mail yoluyla detaylı olarak bilgi verirseniz, size olumlu-olumsuz geri dönüş sağlarız.

HALA SORULARINIZ MI VAR? BİZE ULAŞIN

İLETİŞİM

Menü
Close

Sepetim

Close

Favoriler

Aramıza katılmak üzeresiniz!

E-Posta adresinize bir şifre gönderilecektir.

Zaten bir hesabınız var mı?

Close

Kategoriler